Vlijm_rallyfotografie

Vlijm_rallyfotografie is ontstaan aan het begin van 2019. Samen met mijn broer Ruben en mijn vader Bert, maakten wij al een lange tijd rallyfoto’s. Wij wilden onze rallyfoto’s aan een groter publiek laten zien. Sindsdien zetten wij van elke rally waar wij naartoe gaan, een serie van tien tot twintig foto’s op ons Instagramaccount; Vlijm_rallyfotografie. 
Door corona gingen de rally’s het afgelopen jaar helaas niet door. Dit gaf ons wel de mogelijkheid om onze oude foto’s uit de doos te halen en online te zetten. Ondertussen hebben we al meer dan 40 berichten geplaatst en er komen nog veel meer mooie rallyfoto’s aan!

Wil jij als eerste onze gloednieuwe rallyfoto’s zien? Volg ons dan op ons account via de onderstaande knop!

Fotoalbum Vlijm_rallyfotografie

Bekijk hieronder de rallyfoto’s per jaar om een indruk te krijgen van onze foto’s.

2021

 
– WRC Ypres Rally 2021
– Sezoensrally 2021

2020

 
– Rally van Haspengouw 2020

2019

 
– Renties Ypres Rally 2019

2018

 
– Rally van Haspengouw 2018
– Visual Art Rally 2018

2017

– Sezoensrally 2017

Rally-World

Toen wij net begonnen met rallyfotografie deden wij niet veel met deze foto’s. In 2016 kwam hier verandering in. Mitchel van der Hoef benaderde ons of wij foto’s voor zijn rallysite Rally-World wilden maken. Dit was voor ons een mooie mogelijkheid om onze foto’s aan een groter publiek te laten zien. Sinds 2016 maken wij voor Rally-World de foto’s en maakt Mitchel de video’s. Dit vormt dus een perfect team om veel rally’s goed in beeld te brengen.

Ben je benieuwd naar de foto’s en video’s op Rally-World? Klink dan op de knop hieronder om de website te bezoeken!