"Duurzaamheid door verbondenheid"

Huurplek

Huurplek is hét online platform waarbij vraag en aanbod voor het (ver)huren van producten bij elkaar worden gebracht. Huurplek functioneert als intermediair en brengt huurder en verhuurder bij elkaar. Het (ver)huren op ons platform is voor zowel huurder als verhuurder een voordeel; de huurder heeft geen grote aanschafkosten en de verhuurder verdient wat bij aan het verhuren van een product.

Dit bedrijf heb ik opgestart met Elian Coppus, Fynn Merkestein en Dannie Willemsen, drie medestudenten van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de HAN in Nijmegen.

Neem vooral een kijkje op Huurplek en volg ons op social media om op de hoogte te blijven!

Inschrijving KvK

Op 26 oktober 2021 hebben wij Huurplek officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel!

Ondernemerswedstrijd

Op 8 november 2021 hebben wij meegedaan aan de Ondernemersmarkt in Nijmegen. Dit werk georganiseerd vanuit de opleiding Ondernemerschap & Retail Management van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens dit event presenteerden 30 ondernemers hun bedrijfsidee. 

Huurplek is op deze ondernemersmarkt uitgeroepen tot hét bedrijfsidee met de meeste potentie! Wij zijn hier enorm trots op en hopen met het marketingbedrag een knallende lancering tegemoet te gaan