Over mij

Mijn naam is Jorn Vlijm. Ik ben 19 jaar oud en komt uit Voorthuizen. Momenteel ben ik student Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Nijmegen. 

Jorn Vlijm

Volg me!
0
Jaar

HBO Ondernemerschap & Retail Management

Derdejaars student

In september 2020 ben ik gestart met de opleiding HBO Ondernemerschap & Retail Management. Ondanks dat dit jaar bijna volledig online was, heb ik tijdens dit eerste jaar erg veel geleerd. Vanaf de eerste periode moesten we het werkveld in om onderzoek te doen. Het eerste jaar van de opleiding was erg gericht op theorie. Daar tegenover staat dat in de komende jaren alle geleerde theorie wordt toegepast in je projecten en je eigen onderneming.

Ondanks dat het eerste jaar volledig online was, heb ik al mijn 60 studiepunten gehaald! Op 10 november 2021 heb ik mijn propedeuse in ontvangst mogen nemen tijdens een bijeenkomst waar werd stilgestaan bij het eerste jaar, maar er ook vooruit werd gekeken naar de komende jaren.

Ik kijk uit naar de komende jaren van de opleiding, op naar de bachelor!

Tijdens de opleiding krijgen wij als studenten de mogelijkheid om ons eigen bedrijf op te starten, natuurlijke een bijzondere mogelijkheid en een hele leuke ervaring! 

Ik ben samen met 3 medestudenten het bedrijf Huurplek gestart. Wilt u hier meer over weten? Check dan de pagina hierover en neem een kijkje op ons platform en bekijk onze socials!

HAVO Economie & Maatschappij

Van brugklasser tot examenkandidaat

In mijn middelbare schooltijd heb ik op het Johannes Fontanus College in Barneveld gezeten. Hier heb ik de HAVO gevolgd. In 2015 ben ik hier begonnen aan het eerste jaar van de HAVO. Aan het einde van het derde jaar was het tijd om een vakkenpakket te kiezen. Hierbij heb ik gekozen voor de richting Economie en Maatschappij met daarnaast wiskunde B en natuurkunde.

In het vierde jaar van de opleiding vond de excursie plaats. Tijdens deze excursie ben ik naar Portugal geweest. Dit was een erg leuke ervaring die ik voor de rest van mijn leven niet zal vergeten.

In het vijfde jaar van HAVO was het tijd voor het gala en examen. Dit was echter anders dan een gebruikelijk examenjaar. Aan het eind van 2019 vond het gala plaats. Tijdens het einde van mijn examenjaar in 2020 brak het Covid-19 virus uit. Hierdoor waren er in de laatste paar maanden van het examenjaar geen fysieke lessen. Het centrale examen is uiteindelijk niet doorgegaan. Er werd gekeken naar de cijfers van de schoolexamens of je geslaagd of gezakt was. Ik ben in 2020 geslaagd in een bijzonder (examen)jaar.

Gala JFC 2019
Excursie HAVO 4 Portugal
Diploma_H5G_1-7-2020_LW_133.JPG
Diploma uitreiking JFC